livbojen logga fb

Katter som fått hem via Livbojen och skickat hälsningar

Äntligen lycklig!

En sommarhälsning från Parisa som bor med Nadine och familj på landet med flera andra av Livbojens katter. 
Parisa bodde hos en kattsamlare och hade två gånger kommit undan Länsstyrelsens avlivning av katter där hon bodde med en massa okastrerade kompisar. Det lönar sig att bita ifrån när avlivningspatrullen kommer.
Nu lever Parisa ett underbart kattliv. Hon är en väldigt speciell katt. Ömsom gosig, ömsom ärrad av sitt liv hos kattsamlarna och hoten om avlivning som ständigt hängde över henne.
Idag lever hon ett tryggt liv med sin stora familj på landet och här är hon accepterad precis som hon är - en katt med skinn på nosen och härlig personlighet 
 

Trygg och trivs!

Hej!
Jag har det såååååå gott!
Den första tiden höll jag mig undan och hittade många gömställen, men numera behöver jag inte dessa.
Nu är jag framme och håller koll på vad som händer. Jag ligger gärna i fåtöljen och sover eller sitter i fönstret och spanar. 
Jag leker mycket med barnen som bor här och jag är expert på att hitta på bus om nätterna, men att mysa och låta mig bli klappad är ändå det bästa som finns :)
Hälsningar Tösen

Hej från Uppsala

Hej!
En hälsning från Mysan i Uppsala.
Allt bra här.
Har bytt ut sovplatsen under soffan till sängen.
Det är fortfarande lite jobbigt när matte får besök av vänner, då gömmer jag mig under soffan tills dom gått. (Det är allra bästa är när det bara är matte och jag hemma)
Äter, sover och myser mest hela dagarna.
Men nattetid måste jag göra av med energi och då är det rallybus med klösbrädan och mattorna.
Ha det bra.
Kram till er
Mysan och Ingela. ps Har inte riktigt förstått vad man ska göra med kattleksaker, dom är mest läskiga. 

Livet på landet

Ytterligare en uppdatering från stallkatterna Ayla och Frank i Kolmården.
Tack alla som har stallkatter som är så duktiga på att uppdatera oss om läget.
Matte Marie skriver lite om livet på landet: 
"Hästarna går det bra med . Dom har kattluckan på stallet och går ut och in som de vill . Alaya älskar att ligga i solen som skiner in på halmbalarna . Frank tror inte han syns när han gömmer sig och svansen är kvar utanför under halmbalarna .... -;) 
Dom gör sitt jobb , vi fick en stor sorkpresent -:0 häromdagen som låg i kattlådan ... URK men bra -:)"

Härliga lilla Moa

Lilla Moa (som nu mer heter Nova) flyttade in hos mig och min andra kisse i fredags. Hon var jätte skygg och fräste så fort jag kom för nära. Men nu knatar hon runt i lägenheten, orädd, äter och har skaffat sig en favorit leksak. Hon nosar på mig utan att frä

Tre Livbojen katter smaskar

Vilken måltid.. Nyfångad kokt abborre...
Hälsningar från Disa, Lotus & Love

Valentin hälsar glad påsk

Glad påsk från Valentin  
Killen som har full koll på vart kattgodiset finns och kryper in i skåpet efter det om vi glömt att petat igen skafferidörrenSjusovare är han med. Aldrig att han har väckt nån av oss men när han hör väckarklockan kommer han och kikar

Mammas hjärtegryn

Här kommer en hälsning från Grizzly  Ligga mysa i min säng är det bästa han vet  Han är mitt finaste Hjärtegryn

Fd vildis hälsar


Hälsning från Cissi (fd Elvira) som, efter en dag med lek och bus, älskar att mysa framför kaminen med sina kompisar

Mys Maja


Hälsningar från Maja som älskar att ligga i soffan

Felicia (och Tussan)

Felicia i sitt nya hem

Tussan (och Felicia)

Här kommer det en hälsning från Tussan och Felicia.

Två katter fr Livbojen


Kenzi och Zelda (My och Maja) hälsar så gott. Denna sommaren kommer dom få en in nätad balkong att leka på, men tills dess får dom sova på Tiger.

Livbojens Pim

En hälsning från Amadeus (Pim) och bästa kompisen Babsan. Buskillen har fått Babsan att blomma upp igen. Det är vilda race genom lägenheten, lek med alla roliga saker, och sitta på balkongen och filosofera.Efter en hel dags bus är det skönt att mysa tillsammans   

Svante mår gott

Hälsning från Svante tidigare (Randi) han älskar att vara ute och gör alltid likadant som sin "Bror". Han är lite skygg, och håller sig borta när vi får främmande. Men är en riktig kelgris och älskar mat.

Husses lilla älskling

Här kommer en liten hälsning från Jane, älskar att ligga i husses säng och gosa  Fegis den andra katten husse hade när hann tag hem mig kan vara lite jobbig ibland men men liten och tuff som man är så har jag gett han några smällar när han blivit för närgången så nu vet han sin plats . Men han duger ju idag till att vara min egna tvättare men bara när jag själv känner för det.. Annars har jag det bara fin fint här och nu när värmen kommer tillbaka så har husse börjat öppna balkongdörren åt oss så vi kan gå ut och njuta av solen på våran balkong, och inte behöver vi vara rädda för att ramla ut heller då husse har satt ordentligt nät runt den ...

Irka <3 bubbelplast


Irka hälsar från sin älskade bubbelplast-koja.

Två syskon myser

Liten blir stor som man säger.Lilah och Julle som nu är ett år och fyra månader.Syskon som följs åt hela dagarna och har koll på varandra.Riktig syskonkärlek.Skickar en hälsning till livbojens eldsjälar.

Vackra vackra Tara

Tara hälsar att det är kul att vara utomhus igen och utforska våren  regnar det så är det sova inne i sin koja som gäller.

Älskar sin lilla boll

Hälsning från Cassie.
Den rosa glitter bollen är med henne vart hon än går;)

Liten syster hälsar

Hälsning från lilla Iza som mår så gott i sin nya familj. Här tillsammans med storebror Timon

Söt-Surre

Hälsning från snurre!
Bästa som finns är att mysa ! Glad påsk

Här är jag med min borste

Santos hälsar så mycket, han tycker om att bli borstad och leker gärna med den sen

Klättermusen

BusClara tror hon är hund och leker apport med sina leksaker. Gillar att ha ner toapappersrullar i badkaret och mysa (busa) med den andra katten jag har.

Jourhems-Kajsas katt Junior fr Livbojen

Junior hälsar!

Två söta bröder

En liten bildlig hälsning från oss Tim och Toby. Vi är lite blyga fortfarande, men vi älskar att busa och mysa tillsammans även fast vi ibland tjafsar lite.

Två katter fr Livbojen

Här kommer vår hälsningar från Gimli o Mumin. Dom går nu själva ut och in genom kattluckan. Det är jobbigt att vara ute, man måste ta en power nap på filten!!

Fin utsikt för Signe!

Kan man ha det bättre undrar Signe (Fd Lillstrumpa) från Livbojen?
Numera stallkatt med två andra katter från Livbojen hos Maria L.
Signe sträcker på sig och spanar ut från deras egen lilla solterass högt uppe i huset!

Liten vildis vände som en hand och blev tam!

Hejsan!
Här kommer en liten hälsning från Frizze, en katt som ni räddade i vilsta industiområde för ett par år sedan. Frizze hade panik i buren och skadade en tå i samband med räddningen. Frizze som numera heter Frasse är nu en utekatt som bor hos min mor som är hans andra hem. Han är en kelgris som dreglar och stångas när han myser, han är fortfarande lite skygg för nya människor men i lugn miljö så går även det bra. Men ack vilken trevlig liten kille han är, ska helst sitta i knät eller ligga nära i soffan. Han har även två kattkompisar som tar väl hand om honom. Så då vet ni vilken god gärning ni gör för dessa små liv, även de skygga katterna.
Mvh Annika

Lakrits har redan vunnit familjens hjärta

Allt går som det ska här. Bibbi är nyfiken på honom o morrar lite då o då. Lakrits har ätit o slumrat litegrann o han knatar runt o verkar nöjd
Vill åter igen tacka för att du tipsade oss om honom :-) Han passar oss perfekt! :-D Mvh A-C

Hugo myser

En hälsning från underbara Hugo (Fingal).
Hugo är jätte mysig ,kelig och lekfull. Han har hittat sin favorit fåtölj och vill gärna bli nerbäddad, se bild.
Han är jätte snäll mot vår andra katt Ronja, men hon blir fortfarande spänd (fräser en gång) om han kommer för närma.
Hugo och Ronja äter i samma rum, men sover i olika rum.( De första dagarna fräste Ronja så fort hon såg Hugo, det blir bättre för varje dag.)
Snart är det dags att testa selen och ta en promenad i trädgården.
Bifogar bilder på Hugo och Ronja. Trevlig helg!
Med vänlig hälsning Hugo, Matte Ingela & Vilma, Husse Lasse & Gustav
Ronja

Stallkatten som blev tamis och fick en sambo!

Hej en liten vår hälsning från stallkatten Ellie,
Hon har blivit en helt annan katt,
Inte alls så skygg och osäker längre.
En kelis och pratglad dam, lever ett gott liv med sin goda sambo Findus

Mvh/ Martina

Två katter från Livbojen blev bästisar!

Här är livsnjutarna Snooki a.k.a Astrid och lilla Bibblis som har blivit bästa vänner. De leker och gosar med varann hela tiden så att inte en enda matta ligger där den ska. Balkongen är innätad och imorgon ska de få sitt stora, nya klätterträd. Bibblis har inte hunnit gå ut ännu, men Snooki älskar att vara ute på soliga dagar och jamar vid dörren tills hon får som hon vill! Tack för att vi fick adoptera två underbara katter från er! /Amanda och Linda

Snorkfröken - numera Engla!

Här är några typiska Engla-grejer. På toan här hemma är locket alltid öppet pga barnen som vägrar lära sig stänga, så där ska hon både klättra och ligga och vänta på mig när jag borstar tänderna. :) Min dotters Barbiehus innehåller massor med roliga småsaker att leka med, så där är hon också ofta. Sen låg hon bredvid matskålen härom dagen och åt. Hon plockade en bit i taget med tassen och stoppade i munnen. Sååå typiskt henne att göra knasiga saker. :)

Ps lilla fröken väger bara 1,5 kg, kanske Livbojens minsta katt :)

Två svarta tjejer med personlighet

Hejsan, häromdagen var mina flickor snälla nog att posera för ett foto tillsammans så jag tänkte att det kunde passa att skriva till er och ge rapport. Morgana och Nimue är återigen kära vänner även om de inte är lika nära som de var när de var små. De har utvecklats mer som individer. Nimue kissar mindre i sängen än vad hon gjorde för ett och ett halvt år sedan men det är fortfarande en kamp att tvätta i samma takt som hon kissar ner. Vi hoppas på att det skall lösa sig i längden, mitt tålamod är oändligt när det gäller min lilla docka. Morgana är en riktig kelgris som snart har mördat alla mina ömtåliga kjolar genom att hon gillar att ligga i mitt knä eller sitta bredvid mig medans jag klappar henne och hon pumpar entusiastiskt med sina små klor i kläderna på mina lår. Hennes passioner är mattes knä och torrfoder vilket är i princip det enda hon äter. Nimue är mycket mer äventyrlig i sin smak vad gäller mat. Hon är mycket entusiastisk över min kryddstarka mat och gillar både chili och vitlök. Så fort min mattalrik är på bordet så sitter hon mitt på bordet och tassar på talriken för att tala om att om jag inte serverar henne så kommer hon och stjäl. Hon har en konstig vana att vilja krypa in under badkaret medan jag sitter på toa vilket roar mig lite... goda nyheter är att hon numera låter mig stryka henne under hakan medan hon äter godis ur handen på  mig, matte är inte riktigt lika läskig längre. På fotot är det Morgana som sover som en stock och Nimue som plirar misstänksamt på kameran.
MVH Katarina

Högt älskade pojkar

Hej Livbojen!
Det har varit otroligt mycket den senaste tiden men jag tänkte ge er en uppdatering på hur det går med killarna. Till att börja med har killarna fått en husse, som heter Mattias. Även om det tar emot för mig att säga det är Mattias Jax favorit. Han följer efter honom vart han än går. Han sitter nedanför Mattias om han äter, med världens mest kärleksfulla blick. Jax och Opie äter allt, särskilt allt dom inte ska äta. Dom äter torrfoder och blötmat, men om vi inte ser tar dom gärna mat från våra tallrikar.
Killarna blev kastrerade i onsdags den 12:e mars. Jag skulle gjort det tidigare men ville ha en bra veterinär och kollade runt massor innan för att hitta  den bästa. Slutade med att jag valde Distriktsveterinärerna.
Nu till helt fantastiska nyheter som gör mig gråtfärdig. I torsdags hade Opie tratt på sig, och vet ni vad?
Jag fick hålla honom i min famn för första gången. Jag fick klappa honom så han spann, mer än någon annan katt jag hört spinna.
I lördags spenderade han morgonen med mig i sängen där vi myste i minst en timme. Efter kastreringen gör Opie mer och mer framsteg för varje dag. Jag och Mattias får klappa honom mer och mer nu.
Jag blir helt mållös. Efter allt den stackars katten varit med om, vill han nu vara i min famn och känner sig trygg.
Om ungefär en vecka får katterna ett miljöombyte då jag och min pojkvän flyttar ihop till en större lägenhet i Stenby. Där katterna ska få prova på att bli utekatter. Dom kommer självklart att få vara inne i ca. 2-3 veckor, men jag tror dom kommer tycka om det. Särskilt delen med en större lägenhet.
När vi flyttar ska killarna också få ett syskon, min katt Felicia som tidigare bott hos mina föräldrar. Jag är spänd på att se hur det går.
Jag skulle kunna skriva ett mail som är oerhört långt, då det finns så mycket att skriva. Men det här får räcka!
Hoppas allt är bra med er och tack för ert fantastiska arbete. Utan er hade jag inte haft mina älskade bebisar!
Med vänlig hälsning
Nathalie Vainikainen Einer

En liten luring!

Och här har vi Måns! Han är ett riktigt litet busfrö. Han busar med allt han kan hitta, är väldigt snabb med att sno t.ex godispapper om det finns något sådant på bordet. Han älskar också att jaga skuggor, han kan jaga skuggor hur länge som helst. Han tycker också att det är jättekul att jaga gammeltanterna, ju

Katten utan öron

Hej!
Tyckte att det var dags att ni ska få lite bilder på Seke och Måns.
Detta är såklart "lilla" Seke. Kartongen är en av hans favoritplatser. Alla kartonger är väl hans favorit.  
Han har blivit en riktig vaktkatt, iaf när det gäller posten. Tar man den för fort efter att den har kommit så kan man få sig en liten smäll eller så.  Han är en riktigt rolig katt.
På nätterna så kan han väcka mig genom att "slå" mig i ansiktet för att han vill gosa, slutar jag gå att klappa honom så hämnas han genom att bitas lite i armbågen.

Snökatten i säkerhet!

Elisabeth Karlsson skriver till oss:  Hej
Har just varit o hälsat på Barbro och Chanty (Denise).Hon är så älskad den lilla damen, har redan börjat bli lite bortskämd. Men det är hon väl förtjänt av. Verkar så trygg o social fast hon bott där så kort tid. Dom bad mig hälsa.

Astrid på landet

En uppdatering från Hodo Hill Ranch från Fam Munksgaard. Så har söta lilla Astrid flyttat in ifrån lilla huset till stora huset:)
Ett stort framsteg för Astrid. Hon har hittat sitt mysiga kryp in, i husets katters klätter koja:))
Astrid är en otroligt social och go liten tjej

Två ulliga katter hälsar!

Atlas & Tyler vill önska glad vår till er underbara på Livbojen!

Totte stallkatt

Hejsan! här är en bild på lilla Totte som kommer från er stora framsteg sker, nu kan vissa av oss klappa honom och han tillåter (lilla hönan) puff komma fram och titta på maten  Totte har blivit super duktig.
MVH. Familjen Munksgaard

TRE HÄLSNINGAR FRÅN WILGOT & THEA!

1) Nyheter från stallkatterna Wilgot och Thea. Idag öppnades luckan till kattloftet och de får efter en tids instängning (för att boa in sig och veta vart de hör hemma) komma ut i vårsolen. De får en egen liten "språngbräda/balkong" att ta sig ner till nästa avsats för att sedan komma ner på marken. Nu hoppas vi att kissarna kommer att njuta av vårsolen och fånga en och annan mus...eller kanske blir det flugor till att börja med. Fortsättning följer på kissarnas nya spännande liv på gården

2) Titta Lusse är lite nyfiken.. Önskar bara att Egon kunde visa sig.

3) Gissa vem? Den osynliga katten Egon så klart. Ibland tajmar man det bra..

Skyggis blev tryggis!

Leon (Zimba) som vi kallar honom hälsar att han är nöjd med tillvaron och har skaffat en katt tjej kompis som han busar med på nätterna. På kvällarna håller han matte sällskap vid tvn i fåtöljen bredvid och han hälsar även att mattes säng är riktigt skön då han smyger upp i den när familjen sover.
Familje livet är underbart!
Ps jag har lånat matte som skriver åt mig. Här är en bild från när vi har kvälls mys. Ds Zimba.

Två som blev bästisar!

Hej hej Jag (Knasen) tog kommandot en dag den 18/1 2014 och flyttade från Livbojen till mina nuvarande undersåtar Jocke o Sandra i Oxelösund Vilket var ett Skapligt place med en låda på vardera plan i kåken och blötmat minst 2ggn om dagen och med Royal Canin torrfoder som mellansnacks....Min vapendragare Smokey var rätt jobbig i början. Han smet undan hela jäv*a tiden och var sjukt tråkig. Men nu är vi mycket bra vänner och gör i prinsip ingenting ensamma utan vi gaddar ihop oss mot matte o husse och det funkar ju bra! Busar Extremt mycket och vad Husse o Matte kan säga så verkar allt OK! Jag (Smokey) har ju en annan uppfattning om det hela då Knasen försöker sno all uppmärksamhet men men jag har slutat gömma mig hela tiden och känner mig skapligt trygg här hemma, dock så ryker ju mina Bollar snart men det vet jag ju inget om då det är husse som skriver ha ha ha! Summa sumarum: vi trivs mycket bra och matte o husse trivs extremt bra med oss och gör ALLT För oss. MVH / Knasen, Smokey, Jocke, Sandra

Hälsning från Munkstugan!

Hejsan :-) Här kommer en liten hälsning från missarna och oss i munkstugan.. Alla djuren mår utmärkt, Felix och Parisa har funnit varandra, likaså Musse och Alva.. Dom börjar få vårkänslor och är ute mycket mer, dom håller sig mest här på tomten så det är vi glada för :-) Hälsa Lena så gott..

Sahara har precis landat i sitt nya hem!

Väl mottagen. Han ligger där bredvid henne vid buren. Han pussar lite på henne och gör små söta ljud till varandra.dett kommer gå bra

Vildis blev tam och fick en bra kompis!

En hälsning från katten Chabo som var en vildis tills han flyttade och blev tam. Han och nya kompisen gillar att vara i duschen och leka med vatten!

Stallisar som stortrivs

Hej!
Här kommer några bilder på våra katter Bill o Bob. De stortrivs i våran lada, är fortfarande ganska skygga, men otroligt nyfikna. Numera sitter de i höet och tittar medans jag “mockar” kattlådan och fyller på torrfoder. Vi ser att de tar sej runt i hela ladan numera, de har ju kattluckor in i alla vrår. De är busiga och leker gärna med ridspöna om de får chansen. Mer och mer använder dem hästboxarna som toa, och jag tror att dem tar en och annan mus ibland. Vi är jättenöjda med katterna, förhoppningsvis kommer de närmare framöver så att man kan få stryka lite på dem!!

Mvh Lotta

En katt som verkligen vet hur man njuter

Hej Livbojen! Här kommer en hälsning från Lucy i hennes nya hem i Långbro. Vi är så glada att vi tog beslutet att ta med oss Lucy hem, för hon förgyller varje dag med hennes påhitt och vem blir inte glad av en spinnande katt i knät?
Hon tycker mycket om att spana på fåglar och annat (grannens chiuaua tex. ligger risigt till), och i somras hämtade hon in en del möss och en glasstrut som hon hittat (!).
Lucy är oerhört sällskaplig och vill gärna vara med och sova i sängen, vilket vi tycker är mysigt. Här ovan ser ni en klassisk pose! Hon ligger gärna på rygg och har blivit en så modig och trygg liten katt.
Husse tycker väldigt mycket om lilla Lucy och hon är så snäll och låter honom bära på henne. Han hittar på roligast lekar tycker Lucy medan jag är mer av ”mys-matte” och ett bra knä att ligga i. Lucy är faktiskt duktig på apport, ”sök godisen” och så leks det mycket med hennes favoritleksak, en liten mus på ett snöre. Hoppas att ni och alla katter har det bra, och i framtiden kanske Lucy skulle trivas med en kattkompis eller vad tror ni?
Kramar från Lucy, Hanna och Alberto

Esme vaktar bäbis :)

Hej! Längesen ni fick en uppdatering från oss. Den 2 januari fick vi tillökning i familjen, en liten Josefine. Vi var nervösa över hur Esme och Milou skulle reagera men de är helt underbara med henne! Struntar oftast i henne men går fram och luktar ibland och Esme kommer till undsättning om hon gråter för mycket. Verkligen underbara katter vi har :) bifogar en mysig bild på Esme och Josefine :) varmt och fluffigt tycker Josefine! Tror hon känner igen deras spinnande från när hon va i magen o de alltid låg nära magen o spann:) Mvh Anna, Krisstofer, Josefine, Esme och Milou :)

Liten tjej är trygg nu!

Hej!
Vi ville bara meddela att allt är toppen med Ninja. Hon är inte alls skygg eller blyg längre och kommer väldigt bra överens med Nisse som redan bodde här hos oss. Nisse har tack vare Ninja blivit en gladare och mer livfull katt och Nisse hjälper gärna Ninja med vad som är rätt eller fel.
Hälsningar från Nikk, Suss Pontus Nisse och Ninja

Tre av Livbojens katter i samma hem!

Disa... härskarinnan över allas knä.
Så fort man sätter sig ner så kryper hon upp i famnen. Hon är även drottningen över morgonen.
Mista ljud från larmet och hon dyker upp i sängen.. fram och gosar med en och spinner mjukt tills man går upp.
Grabbarna grus Love och Lotus...
När man släcker ner för kvällen följer dom med en upp för trappen
och sätter sig nedanför sängen och väntar på att man ska dra bort överkastet. Så fort man kryper ner under täcket så är dom där..
i alla fall för en timme eller 2 innan det är dags att lura med sig Disa ner på
undervåningen och köra några race innan dom går till sina favoritställen och sover. Love ÄLSKAR  gardiner.. Han springer emot dom och slänger sig på mage likt Anja Persson och med framtassarna rakt fram och baktassarna rakt bak så gliiiiiider han in i gardinen.. om och om och om igen.
Lotus... killen som formligen inte kan låta bli att bli kliad av allt..och då menar jag allt. Fingrar, naglar, borstar... ja till och med klädrollern.
Han är även den som är spjuveraktig... ligger på lurpass och överraskar alla.
Det är han som är utsedd lekledare oavsett tid på dygnet.
Att vatten kan vara så intressant...
Man kan inte ens smyga upp på morgonen och borsta tänderna och sätta
på vattnet förens dom alla 3 sitter i handfatet.
Att dricka vatten direkt från kranen är en favorit förutom att leka med det
bara för skojs skull, eller helt enkelt bara stå där och låta det rinna på huvud och kropp... vattenrädda? Inte det minsta nån av dom.
Från första början var det bröderna grus som höll ihop i vått och torrt.
Gick den ena på lådan så jamades det till den andra kom dit..
Disa höll sig ur vägen och hade ett dovt "morrande" om dom vågade sig nära. Medans de själva reste ragg och väste. Lotus och Love intog sängen från dag 1 och Disa intog kojan som vi fick med oss och
som står mitt i trappen. På måndagen så hade dom löst "rangordningen" och hänger sen dess alla 3 tillsammans. Så väl i sängen, på toa och vid mat och lek/bus. Nu har alla hittat sina favoritställen.
Disa har hittat en fluffig filt på en kista i sovrummet som är i stort sätt hela övervåningen där hon kan se allt som händer.
Vem som kommer och går i trappen, går till toa eller "lillhusses" rum och framför allt...utsikt över sängen.
Lotus har intagit den fluffiga filten i soffan i "lillhusses" rum där han får vara ifred och samla krafter hela dagen tills det är dags för nattens aktiviteter.
Love har det lugnt och skönt på nedervåningen i  den understa lådan på klätterställningen.
I den kan man krypa in i och där ligger det en filt att burra in sig i.
Disa är som en hund.. hon "apporterar".. kastar man en mus så drar hon som ett skott och hämtar den och släpper den bredvid en och sen sätter hon sig och väntar på att man ska kasta igen...
helt underbar. Alla 3 är löjligt förtjusta i mat oavsett om det är deras eller våran mat. allt skall undersökas och vänder man ryggen till så är dom där fortare än vinden. Köpte en lektunnel till dem. Jösses vilket röj. Dom har så kul och skänker så mycket glädje men även lugn och harmoni.
Jag skulle kunna fortsätta skriva hur mycket som helst om dessa underbara små varelser. Men jag ser redan att det blivit en novell. Ville bara tala om att dom mår bra alla 3 och att detta är det bästa köp vi någonsin har gjort.
Med vänlig hälsning
Åsa, Krille, Jessica, Rasmus, Lotus, Love och Disa.

Efter ett år i nya hemmet

Aristoteles, fd Diego, var och hälsade på i ett av Livbojens jourhem exakt ett år efter att han blev adopterad av sin matte Isabelle. Aristotelses har fått en liten tjej som kattkompis och han är mammas ögonsten!

En katt som mår väldigt bra!

Hejsan!
I maj adoptetade vi Hampus som nu lyssnar till namnet Gunnar!  
Han ville bara berätta att han aldrig har mått bättre!  Hans päls är nu världens finaste och dom sönder frysta trampdynorna är nu rosa och fina! Han får mer kärlek än någon annan katt och han är med oss överallt i hemmet! Mysa är det bästa han vet! Och favoriten är hans pappa!
Vi har fått världens bästa katt ♡
Mvh Maria Netzell