livbojen logga fb

Max, försvann år 2017.

Är på rymmen!!! 
Sågs senast i omådet Stenby/Råbergstorp i Eskilstuna.


Beskrivning från jourhemmet:
En stor creme-tigrerad hankatt på ca ett år och nio månader.
Han vill ha ett hem med andra tama katter där han kan bo permanent. Han har varit innekatt hela tiden sedan han fångades in som kattunge på en bondgård där de ville avliva honom och hans familj.
Max har varit i ett jourhem, sedan ett permanent hem, sedan på prov i ett hem där han kom tillbaks ifrån, nu är han tillbaks till oss på Livbojen och efter en trasslig resa har han gått tillbaks i utvecklingen. På bilderna ser ni honom som den katt han är i sin trygga miljö. Gosig, mysig, älskar andra katter och människor. Buffar på andra katter, snäll mot alla och busig.
Just nu ligger han och trycker i jourhemmet, som gör allt för att han skall må bra igen. De andra katterna i jourhemmet skall försöka hjälpa till att få honom att öppna sig igen.
Som ni förstår behöver Max ett speciellt hem, någon med vana av skygga katter. Max är en katt som är som en gömd skatt, när han visar sitt rätta jag är han ingen rädd kisse.
Max bör få komma till någon som har kattvana sedan tidigare och kan ge honom tålamod och tid. 
Han är kastrerad, id-märkt (Id nr är 8H203 ej registrerad ännu) samt avmaskad. 

Tobbe-trubbnos, sprang bort 2020.

Är på rymmen!!! 
Rymde från Ingespjuta i Sundbyholm i Eskilstuna.


Beskrivning:
Bruntigrerad kille på ett år. 
Kom till Livbojen i ett gäng om sju vuxna katter då ägaren kommit in i en kris som gjort att hon tappat kontrollen över antalet katter.
Katterna var i fint skick och har fått mycket socialisering och omvårdnad men blev för många.
Jourmatte beskriver Tobbe-trubbnos som lite blyg och försiktig i sättet. Avvaktande men väldigt snäll. Han söker trygghet i Gosse-grisen och de kan med förfel flytta till samma hem. Sitt namn fick han pga sin trubbiga söta lilla nos!
Tobbe har varit innekatt men kan bli utekatt och skulle nog trivas väldigt bra med det, det är en fin kille som kommer utvecklas i sitt nya hem bara man har lite tålamod med honom. Inte till barmfamilj med små barn då han är lite försiktig i sättet och gillar lugn o ro och stabilitet.
För intresse kontakta Sara på sms 070-395 47 81 och berätta vilket hem ni kan erbjuda gulliga Tobbe-trubbnos, berätta vad ni heter och vart ni bor.