Våra vuxna katter som behöver hem


När en vuxen katt bokas är det max en vecka den kan sitta kvar i jourhemmet innan den hämtas.
Detta pga lång kö med hemlösa katter till vår verksamhet, och stora kostnader för Livbojen då katter som redan är bokade sitter kvar i jourhemmen.

Ferrari
En gul-tabby kille som hittades ute på landet okastrerad och ej id-märkt.
Han har nu fått blivit kastrerad, vaccinerad, chippad samt avmaskad och behandlad med stronghold för öronskabb.
Killen har defenitivt haft ett hem för han är social och trevlig, även rumsren. Har hittats ute och förmodligen varit utekatt en längre tid, trivs att vara ute på äventyr. 
Ålder ca 4-6 år bedömt av veterinären men svårt att säga exakt ålder. Tänder är lite slitna men behöver ej dra ut tänder eller ta bort tandsten.
För att boka Ferrari/boka möte smsa Sara på 070-395 47 81. Berätta vad ni heter, vart ni bor och lite om eran situation. 
Adoptionskostnad 1200 kr. 

                                                           


                                                          Link och Kajsa

Link och Kajsa
Kajsa och Link söker ett gemensamt hem!
Kajsa är otroligt kelig, pratar mycket och älskar mat. Lite "trivselvikt" runt magen, hon vill gärna vara nära hela tiden och tyr sig mest till en människa.
Link är lite försiktig i sättet, men nyfiken och det går att klappa, kan vara lite osäker ibland. När man klappar honom så spinner han högt! Han är ganska busig av sig.
Båda vill komma till ett hem utan småbarn och hundar. Ha möjlighet att gå ut eller en inhägnad altan.
Kajsa är ca 3 år och Link 2 år.
Båda är kastrerade o vaccinerade och chippade.
För intresse smsa sara på nummer 070-3954781. Katterna finns i jourhem i centrala Eskilstuna. Adoptions kostnad tillsammans 2000 kr.
Obs de har dragit ut en hel del tänder båda två men är nu jättefina i munnen både två. Veterinären rekommenderar att man använder tex "oral torrfoder" som mat eller ibland borstar deras tänder. 
Kajsa brukar ofta sträcka ut tungan och ser ut som hon vill lipa, men förmodligen för att hon saknar några små framtänder, men hon ser ofta gullig och lite oskyldig ut med denna min. 


Vi har alltid katter som är i behov av att leva ett fritt liv som stallkatter eller liknande. Här ser ni stallkatten Bettan som lever ett härligt kattliv. 
 

Vi letar hem i stall och lador till katter med frihetsbehov