livbojen logga fb
Sara med kattungen Kaluha på Kattens Dag 2010 Sara med kattungen Kaluha på Kattens Dag 2010

När min granne gick bort 2008 så fick jag min första tankeställare, varför är det så att friska och välmående katter avlivas i samhället, varför finns ingen där som agerar för katternas skull?! Ni kan läsa mer om den här historien  under "vi har fått hem" 2008.

Ända sedan jag var barn har jag älskat katter för deras speciella personligheter och för att de alltid finns till både i livets goda och dåliga stunder. De har gett mig så mycket och nu ville jag ge något tillbaks till dem. Därför startade jag "Livbojen" som hjälper och finns till för hemlösa och behövande utsatta katter. Genom årens lopp har vi räddat massor av fina katter. Men det här är ett budskap till alla er som läser min hemsida, jag har märkt att det finns fler katter än hem därute (framförallt huskatter som inget värde har idag) så det är en ekvation som inte går ihop. Hjälp oss därför att göra något åt detta. Kastrera era katter, avla inte fram flera det finns tillräckligt många där ute som är hemlösa och inte har mat för dagen.  AGERA om ni ser en hemlös katt, ta in den och ring närmaste Djurskyddsförening katten klarar sig inte själv ute i samhället.

Min djurfamilj består av tre egna katter och jag har alltid jourkatter hemma hos mig. Mina katter heter Blossom, Bambi och Love. Love är min "vildis" som jag hittade i ett kallgarage i Vilsta. Nu ligger han vid mina fötter och sover som en hund varje kväll och stryker sig kring benen och apporterar snoddar. En vild katt blir tam med tålamod, sedan har ni världens bästa kompis som aldrig sviker er sida. Tänk på det.