livbojen logga fb

Hjälp Livbojen!

Adoptera mig :) Adoptera mig :)

Det här är exempel på
hur just Du kan hjälpa till!

  • Det finns fler katter än det finns hem till katterna. Tyvärr är det den bistra verkligheten. Snälla, kastrera din katt så att det inte föds ännu fler katter!
  • Om du ser en hemlös katt - agera! Ring närmaste djurhem och slå larm. Ta in katten om det finns risk för den att frysa ihjäl, eller ställ ut en koja om du inte kan ta in den. Mata den om den verkar utsvulten och undernärd, detta är extra viktigt med dräktiga honor, ungar eller kattmamma med ungar.
  • Skänk en peng till verksamheten - alla på Livbojen jobbar ideellt på sin fritid. Vi är helt beroende av goda människors gåvor för att vi ska kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. 
  • Adoptera en katt - eller två eller tre........................  Det är kanske det bästa sättet att göra skillnad på riktigt. Du räddar liv och får vänner för livet! 
  • Shoppa som vanligt på nätet och skänk pengar helt gratis! 
  • Avla inte på huskatter! Visst är kattungar gulliga men tänk på kattens liv och var inte egoistisk. Det lämnas in fullt friska kattungar för avlivning bara för att det finns för många av dem. Vi har fått många sådana katter till oss! Kastrering på honor och hanar gäller från 6 månaders ålder och det finns ingen substans i påståendet att man måste ta en kull på honorna innan de kastreras. Det är en myt!
  • Skänk mat/saker 
  • Följ oss på Facebook! Gilla, dela och be era vänner dela vidare, det är bl.a. så vi når ut och hittar hem till katterna!

Här är en av våra volontärer, Laila som hjälpte Livbojen att dra in pengar på KFUMs vårloppa! Det vi inte fick sålt, sålde vi senare på Vilsta Marknad.

"Ingen kan hjälpa Alla.
-Men alla kan
hjälpa Någon"

Information
Mail: livbojen@gmail.com

SMS, tfn (ej dagtid):
Sara: 070-395 47 81

Facebook: Livbojen för hemlösa katter 
Swish: 1234350369    Bankgironummer:
5465-5337 Sparbanken Rekarne

På fotot ser ni katten Classe som räddades på Valborgsmässoafton. Han hade gått hemlös länge med stora sår över hela kroppen och igenmurade ögon. Livbojen får ofta in katter som behöver dyr veterinärvård. Alla gåvor går direkt till katterna.