Link och Kajsa
Kajsa och Link söker ett gemensamt hem!
Kajsa är otroligt kelig, pratar mycket och älskar mat. Skulle behöva gå ner i vikt, hon vill gärna vara nära hela tiden och tyr sig mest till en människa.
Link är lite försiktig i sättet, men nyfiken och det går att klappa, kan vara lite osäker ibland. När man väl klappar så spinner han högt. Han är ganska busig.
Båda vill komma till ett hem utan småbarn och hundar. Ha möjlighet att gå ut eller en inhägnad altan.
Kajsa är ca 3 år och Link 2 år.
Båda är kastrerade o vaccinerade och chippade.
För intresse smsa sara på nummer 070-3954781. Katterna finns i jourhem i centrala Eskilstuna. Adoptions kostnad tillsammans 2000 kr.

Filippa K
Syster med Gordon o Frans. 

Gordon och Frans
Bröderna blygis söker hem!
Killarna är två st av totalt 23 st infångade i Malmköping där det fortfarande är katter kvar som livbojen försöker få in innan våren och alla ungar föds igen.
Killarna kallas Gordon och Frans.
Gordon är något ljusare och lite mindre huvud och är lite fräsigare än brorsan Frans som just nu är lite mer klappvänlig.
Frans är till vänster på bilden och Gordon till höger. Killarna vill gärna bo med en katt som är trygg och redan finns i hemmet eller tillsammans i ett hem som kan jobba aktivt med deras socialisering.
Frans till vänster är lugnare och går att klappa. Ej lyfta. Gordon går att klappa så som i filmen efter några minuters bearbetning. Killarna är rumsrena. De är kastrerade o vaccinerade o chippade samt avmaskade och ca 6 månader gamla. De bor tillsammans i jourhem i centrala Eskilstuna ungefär.
Adoptions kostnad 2200 kr tillsammans.
För intresse smsa sara på 070-3954781 och berätta vad ni heter vart ni bor och vilket hem ni kan erbjuda Liona Sofia i Tenstad.
 

På denna sida finns bokade katter, det betyder att de har ett väntande hem och kommer flytta inom kort.

Visste du att...
...kattens färg är kopplat till temperament och hälsa? Svart-vita katter (och helsvarta) katter är kopplat till god hälsa! Det har forskats och kommit fram till att de har bra gener och är resistenta till en rad sjukdomar. Till temperamentet är de kärleksfulla och lugna katter.

 

Trots detta är det svart-vita/svarta katter de som är svårast att adoptera ut för katthem. Förmodligen för att folk inte känner till detta, men nu gör Du det!

Vi är lyckliga katter - någon älskar oss och vill adoptera oss!