livbojen logga fb

Fräzen var en förvildad vuxen katt som blev tam hos sin ägare Elisabeth, hon har en skyggis till från Livbojen (Xena - prinsessan) samt en kisse till. Fräzen gör inte längre skäl för sitt namn han är istället "Kelen" och spinner och trampar på matte. Fräzen blev kastrerad, vacc och id-märkt innan flytten till nytt hem.

Lilla tjejen hittades vid Tunavallen av en fotbollsspelare och han ringde Livbojen. Ingen saknade henne och vi fick inget napp på våra många efterlysningar i media. Hon var helt tam och förmodligen utkastad fr sitt hem. Den lilla fröken fick ett permanent hem hos Monica med en annan kisse fr Livbojen, innan flytt blev hon kastrerad vacc och id-märkt.

Pinglan kom som liten kattunge till Livbojen, hon hade problem med sina ögon, speciellt ett öga och hotades av att bli blind. Efter insamling på Fb inkom NI underbara kattvänner med pengar till Pinglans flertalet veterinärbesök hos Aros-veterinärerna i Västerås och Pinglan kunde fortsätta sitt härliga kattliv med två andra kissar från Livbojen hos husse Patrik. Idag är Pinglan fullt vacinerad, id-märkt och kastrerad.

Jack som var skjuten i ögat med en luftgevärs kula. Hans öga var tvunget att opereras bort av underbara Kristin Samuelsson på KS Veterinärpraktik och Jack lever nu med bara ett öga och det går hur bra som helst. Han blev helt tam och fick flytta med sin katt-fästmö Vera (också fr Livbojen) till ett nytt hem efter de båda blev kastr, vac och id-märkta. De lever idag i sitt nya hem och mår toppen!

Peggy och Melker
Peggy (svart-vit) och Melker (brun-tigré) är syskon, de föddes ute av en kattmamma som bodde hos en kattsamlare och pga att det var för mycket katter så fick inte katterna den omsorg och kärlek som de behövde. Kattungarna har nu växt upp i jourhem och hunnit bli 6 mån och har blivit kastrerade vacc och id-märkta och avmaskade. 
Peggy är fortfarande inte klappbar, men hon är otroligt snäll i sättet, hon är nära, kan tom sova på en men man får inte röra henne, hon nosar på handen och är med o busar och med i köket då man lagar mat osv. Melker har blivit tam, superkelig och lyftbar, han älskar att bli klappad, killad på magen och rullar runt som en mask med magen uppåt. Han gillar att leka med sin syster, busa och tex jaga laserpekare, tygmöss eller hoppa runt och jaga varandra på klösträdet.
Vi vill att Peggy och Melker får ett hem ihop, någon som kan acceptera en gosig kille och en blyg syster som med tiden kommer bli helt tam hon med, bara någon har tålamod. 
Pris ihop för dem båda är 1000 kr. Syskonen är såklart helt rumsrena med. Klara för att flytta redan idag. För intresse kontakta Sara på sms 070-395 47 81 eller skicka ett mail till livbojen@gmail.com

Signe (kattmamma)
Signe fångades in med sina 4 ungar. Hon var hemlös och några hade matat henne, året innan lade hon ungar som ingen brydde sig om och som försvann vind för våg till hemska öden, men dessa kattungar blev räddade och blev fullt vaccinerade innan de flick flytta och Signe blev kastrerad, vacc och id-märkt innan hon flyttade hem till en familj i Köping som hade mist sin kisse.

Signes unge

Signes två kattungar. 

Signes unge Sötnos.

Signes kattunge Alice.

Svea (kattmamma)
Hittades dräktig när hon gick runt på Sveaplan i Eskilstuna, ingen verkade känna igen henne, till slut tog en privatperson in henne och ringde Livbojen. Hon fick fyra egna ungar, Andy, Dylan, Mindy och Torsten. Sedan adopterade Svea två helvita ungar, en svart unge vid namn Zota samt Ben som var en bengalkattunge.

Andy, unge till Svea, är en Svart-vit hane med vitt över ena ögat och svart över ena ögat. Mycket charmig och social kattunge. Kommer att vara fullt vaccinerad och avmaskad vid leveransdatum som blir 151001. Vid information om Andy så kontakta Mona på tel nr 070-1475134. Pris 1000 kr. 

Gul-vit kille som heter Dylan (unge till Svea). Han är väldigt charmig och go och social och lekfull till sättet. Kommer att vara fullt vaccinerad och avmaskad vid leveransdatum som blir 151001. Pris 1000 kr. 
För information om Zota så kontakta Mona på tel nr 070-1475134. 

Mindy, unge till Svea.

Torsten, unge till Svea.
Adopterades av Cecilia på Arkens Zoo, han fick bli kompis med katten Inez och illern Ronja och göra bur på Arkens Zoo med kaniner och diverse andra djur.
Innan han fluyttade blev han fullt vaccinerad och avmaskad.

Killen och Tjejen
Adoperade av kattmamma Svea.

Svart hona som kallas för Zota.  Adopterad av kattmamma Svea.

Ben kallas även Ben Galen.
Adopterad av kattmamma Svea.