livbojen logga fb

Ymer
Helt svart hane på ca 1-2 år. Väldigt kelig och social, men gillar inte andra katter. 
Han vill nog ha större utrymme och kunna gå ut, ej mindre lägenhet utan utomhusvistelse. Han är rumsren, hittades utomhus och var då i väldigt magert skick, men åt upp sig på kort tid.
Har blivit kastrerad, vaccinerad och chippad samt avmaskad via Livbojen. 
Ymer bor numera på en gård hos Eva i Julita och gården är kantad av skog och öppna ängar. Han börjar med att vara inne ett tag och får inom kort komma ut på gården där det är otroligt mycket att upptäcka, andra djur och långt från stora vägar. 

Frej
En kisse som kom till Livbojen och fångades i fälla. Vi vet inte vad han varit med om men han var väldigt rädd och behövde även dra ut flera avslagna tänder, vilket han fick hjälp med via Livbojen.
Han hade fått diabetes men kunde med hjälp av rätt mat få den under kontroll, så när han adopterades ut såg hans värden väldigt fina ut och han behövde ingen medicinering, endast fortsätta äta rätt kost.
Efter många månader i jourhem hade han äntligen börjat visa sin sociala sida och kunde få ett hem.
Bor numera hos Linnea med sambo i Eskilstuna, de har en honkatt sedan förut. Frej gillade inte hankatter. 

Rasmus och Emil
Kommer från ärendet med 25 katter som matats ute under många års tid.
En av killarna är lite tamare och är är mera skygg.
Kom till permanent hem hos en familj i ärla, Ribbingelund Haneberg, här får de bo tillsammans med höns, ankor, får, gätter och gäss.
Vi hoppas kissarna kommer trivas på stället som familjen inrett till dem och om några veckor får de komma ut på gården och bli en del av den.
Innan de flyttade blev de kasterade, vaccinerade, chippade och avmaskade samt behandlade med Stronghold.

Sila och Angel
Sila svart vit och Angel tigrerad och vit.
Två söta tjejer som är fem år och söker permanent hem tillsammans!
Vi tror katterna är syskon de har bott tillsammans hela tiden.
Sila är tam och social men gillar inte höga ljud mm. Angel är väldigt framåt och tam och social och gillar att vara med på allt som händer.
Katterna är innekatter just nu men skulle nog kunna tänka sig vara ute med.
De vill ha ett rymligt hem med en aktiv familj.
De är kastrerade o vaccinerade o chippade samt avmaskade.
Jourhemmet som finns i Eskilstuna beskriver katterna enligt följande:
Katterna sover gärna tillsammans i sängen.
De båda har massor med energi för att hoppa och studsa. Angel är super intresserad av mat man lagar och äter men vill helst inte prova själv medan Sila är den mindre kräsna och äter ganska gärna vad som helst.
Båda kissarna adopterades till samma hem.

Nettan och Nadja
Två honor från projektet i Malmköping. 
Nettan fick dra ut en del tänder innan flytt, detta bekostade Livbojen. Hon hade tandsjukdomen Forl och ägarna meddelas om detta innan hon adopterades. 

Rachel och Ringo
Kattungar till kattmamma Roxanna.
Kattungarna splittrades först då en person felaktigt tog en kattunge från stället där de var på, men kunde återförenas med sin mamma efter kort tid med hjälp av Livbojen och andra inblandade parter.
Till slut fick den lilla kattfamiljen vara tillsammans i tryggheten under tolv v och sedan fick ungarna följas åt till samma hem hos Sara som tidigare haft en katt från Livbojen (lo-Lou).
Inan kattungarna flyttade blev de vaccinerade, chippade, avmaskade och behandlade med stronghold mot öronskabb. 
 

Rose
Vuxen honkatt som gärna ville bo som ensamkatt i hushållt, har varit innekatt hela tiden.
Är kastrerad, vaccinerad samt chippad och avmaskad.
Är tam och social. 
Kom till oss då fd ägaren skulle flytta åter till sitt hemland och hade ingen som kunde ta hand om henne längre. 
Rose bor numera hos matte Jackie i en lägenhet i Västerås, kommer nog passa Rose bra då hon vill vara ensamkatt i hushållet och få odelad uppmärksamhet. 

Muffins 
Svart hane med vitt på magen född 2016, vill helst bo som ensamkatt, väldigt gosig och social kille. Vill gosa och spinner ofta. Vill vara med hela tiden, gosar ibland oavbrutet, ni som adopterar honm får en väldigt gosig kille som vill sova med dig i sängen. 
Har varit utekatt i många år, är nu innekatt i jourhem men verkar kunna vilja gå ut.
Fd ägaren påstod att han var kastrerad, dock att han inte var det. Hon skulle ta hem honom igen, men ångrade sig sedan och ville inte ha sin katt längre. Då kom Muffins till Livbojen för att söka nytt hem. 
Efter en slingrig väg till att få ett nytt permanent hem har det äntligen löst sig för Muffins som numera bor permanent hos Stephanie i Nyköping, hon gillar hans superkeliga personlighet och är väldigt nöjd med sin nya vän. 
 

Didrik
Kattkille som hittades utomhus, var otroligt tovig och man rakade bort nästan ett halvt kilo päls på honom iom att han blev kastrerad, vaccinerad och chippad. 
Vi tog blodprov påhonom och först var kaliumvårdet högt, nu är det inom referensvärdet efter en andra provtagning. Tänder ser bra ut och alla andra värden var fina enligt veternären. Han äter nu tillskott omega-3 i maten för att pälsen skall växa ut och huden skall återgå till normalt skick. Didriks hälsa går verkligen åt rätt håll och han är nu redo att flytta till permanent hem och vill bo som innekatt och det går bra med andra katter, men verkar även trivas som ensamkatt.
Didrik är väldigt kelig, social och trevlig. Dag för dag blir hans utseende bättre men han har en bit kvar. Han ser fortfarande sliten ut men han mår som sagt bra nu och behöver bara återfå pälsens glans och någon som kan älska honom!
Denna lilla smutsiga och toviga kisse visade sig vara kelig och i stort behov av omvårdnad, pläsvård, kastrering o dyl. Han blev sedan adoperad av Sandra med familj som från början hittade honom i dåligt skick och larmade Livbojen. Här får han bo med en annan kisse på deras gård och han kommer få mycket kärlek av familjen som är hemma och jobbar på gården där de också bor. 
 

Tova
Söta Tova söker hem.
En kisse på 1-2 år. Hon är snäll och social men lite rädd i början. ska nog inte bo med små barn som väsnas utan verkar gilla lugn o ro.
Är ok med andra katter.
Rumsren. Något rakad på kroppen. Är långhårig annars
Är kastrerad o vaccinerad o chippad o avmaskad.
Bor numera hos matte Annica som direkt fastnade för denna fina snälla och trevliga lilla kattflicka och hon fick följa med hem direkt - kärlek vid första ögonkastet! 

 

Majsan
Fin och trevlig sköldpaddsfärgad hona som söker ett hem där hon kan få gå ut i trygg utomhusmiljö.
Hon är en trevlig pratglad tjej och har mycket gos i sin lilla kropp!
Är 8 år gammal, kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad.
Har varit utekatt förut också.
Bor numera hos Jonathan och Klara i ett hus på landet i Eskilstuna, och Majsan får sällskap av familjens tidigare katt Olof, vi hoppas de skall bli bra vänner. 

Mysan
Fin liten sköldpaddsfärgad hona på ca 2 år. Social och tillgiven, hittades utomhus men verkar även gilla att vara innekatt.
Finns det någon som önskar ta hand om henne?
Är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad.
Jättefin och söt liten flicka!
Mysan är adopterad av Ralf som bor i ett hus på landet med sin familj, framöver kommer Mysan kunna få gå ut och framöver kommer de skaffa en lämplig kattkompis till Majsan med. 


 

Beata och Bob
Två katter från projektet i Strängnäs där det var totalt 25 katter.
Beata och Bob parades ihop efter tips om hur de levt ute i grupp, de passade varandra och fick följas åt.
Numera bor de hos Ede med familj på en gård i Fogdö Strängnäs, de börjar inne i sadelkammaren och får snart komma ut i sommaren på gården. Rapport om att nya familjen fått klappa katterna lite.
Båda blev kasterrade, vaccinerade och chippade, avmaskade samt behandlade med stronghold innan de fick flytta till nytt hem.
Nu kommer fina Bob få lugn och ro och inte bli bortjagad av andra dumma hanar längre. 

Burre
En kisse från projektet i Strängnäs där vi hämtade in 25 katter.
Burre visade sig vara et matvrak och då han levt under stor konkurrens tidigare för att det var flera okastrerade hanar där som ville bestämma, så var Burre väldigt rädd om sin mat. Därav fick han flytta ensam till ett nytt hem.
Nya ägaren har redan fått klappa honom lite.
Han bor numera hos matte Elisabeth i Sala på en gård där han kommer få vara ute senare, han blev innan han flyttade kasterrad, vaccinerad, chippad och avmaskad samt behandlad med stronghold. 

Vallmo och Kummin
Kom till Livbojen från en uppstallningsplats i södra Sverige, uan bakgrundsinformation.
Tyvärr dog Vallmos enda syskon under tiden i jourhem, sorgen var stor.
Men båda katterna fick sedan ett permanent hem hos Tobis, innan de flyttade blev mamman kasterad, vaccinerad och chippaad och ungen blev vaccinerad och chippad. 

Tusse
Kisse som kom via en uppställningsplats i södra Sverige, han var redan kastrerad, vi ordnade så han blev chippad, vaccinerad och avmaskad.
Tusse bor numera hos husse Kåge som bor på landet utanför Sparreholm. Tusse blir ensamkatt som han förmodligen önskade. Han kommer trivas med att kunna gå ut! 
Vi hoppas husse och katt kommer trivas med varandra! 

Anton
Bruntabby kille på ca 5-6 år. Kom från en uppställningsplats i södra Sverige där han satt, han hade blivit omhändertagen av Länsstyrelsen och behövde ett nytt hem. 
Han har redan kastrerad, vi ordnade med chip, vacc och avmaskning innan han fick flytta till nytt hem.
Adopterad av Anna-Lena. 

Boris
Är tam men något blyg i sättet. Kom från en uppställningsplats i södra Sverige där han satt, han hade blivit omhändertagen av Länsstyrelsen och behövde ett nytt hem. 
Han har redan kastrerad, vi ordnade med chip, vacc och avmaskning innan han fick flytta till nytt hem.
Adopterad av Frida. 

Bullen
STOR mysig kille på ca 9 år. 
Kom från en av Länsstyrelsens uppstallningsplatser i södra Sverige. 
Var redan kastrerad då han kom vi ordnade med vacc, avmaskning och chip.
Bor numera hos Jessica J. i en lägenhet i centrala Eskilstuna, Bullen fick en släng av förkylning men mår nu bra och är en jättehärlig kisse meddelar nya matte Jessica. 

Cicci
Svart-vit hona, vill mest vara för sig själv i jourhemmet. Gosig och mysig, gillar människor mer än andra katter. 
Cicci bor numera hos matte Emy i en lägenhet i centrala Strängnäs, där blir hon ensamkatt vilket hos visade i jourhemmet att hon ville vra, trivdes inte med andra kissar. Vi tror Cicci var runt året gammal då hon kom till oss från en uppställningsplats i södra Sverige. Vi såg till att hon blev kastrerad, vaccinerad, chippad samt avmaskad innan hon fick flytta. Nya matte har skickat hälsning till Livbojen att hon är mycket nöjd med Livbojen som adoptörer och med sin nya älskade kisse Cicci. 

Cecil
Stor, fin och mysig kille.
Kommer från en uppställningsplats i södra Sverige för att få en ny chans till ett nytt permanent hem efter att ha omhändertagits av Länsstyrelsen. 
Livbojen ordnade så han blev kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Verkar snäll mot andra katter men samtidigt väldigt självständig. Snäll och social och vill vara med. Vi toror han är några år gammal men inte till åren.
Bor numera hos en äldre dam i en mindre lägenhet i Strängnäs, svärdotter Anna-Maria ordnade med adoptionen då hennes svärmor nyligen förlorat sin fd kisse pga ålderdom och nu önskade hon en ny livskamrat. 

Lady
Lady och Lufsen hittades tillsammans vid tvätteriet i Vilsta industriområde i Eskilstuna, där någon byggt ett litet bo åt dem, de behövde dock mer än så för att leva ett bra liv, så de fångades in och kom till oss på Livbojen.
Lady blev kastrerad, vaccinerad och chippad via Livbojen. 
Lady är mycket kelig, mysig och social, kan flytta till en familj eller några som vill ha en enkel kelig tjej.
Bor numera med sin nya matte Helen, vi hoppas hon kommer trivas i sin nya familj.

Lufsen
Lady och Lufsen hittades tillsammans vid tvätteriet i Vilsta industriområde i Eskilstuna, där någon byggt ett litet bo åt dem, de behövde dock mer än så för att leva ett bra liv, så de fångades in och kom till oss på Livbojen.
Luffsen var i början blyg och osäker med människor, hade smärtor på kroppen från pälstovor som vuxit in i huden under en längre period, efter han blev av med tovorna och fick bli kastrerad, vaccinerad och chippad började han öppna upp och bli en väldigt mysig och go kille! 
Lufsen bor numera med sin nya matte och husse Karin och Hasse på landet utanför Eskilstuna. Paret har haft både hund och katt men är nu helt utan husdjur, vi tror Lufsen kommer älska att bli enda djuret i hemmet och älska att kunna få gå ut med tiden. 
 

Dennis och Nox
Dennis fångades med fälla i ett område där han gått under en tid, han var okastrerad och omärkt.
Nox var en av de 22 katterna som bodde hos en kattsamlare, den enda katten som var skygg för människor och inte ville bo inomhus. Vi vet inte hur han kunnat bli så eller om han bara släppts in i huset med massor av katter.
de två killarna har nu fått flytta till Kalkungstorp där Lou med make bor, de bedriver en liten gårdsverksamhet där olika sorters djur får en fristad, de har förut tagit katter från Livbojen och nu var det dags för några nya att få komma till gården. Killarna blev innan de flyttade kastrerade, dubbelt vaccinerade, chippade och avmaskade. 
 

Nisse
En av de 22 kissar som Livbojen omhändertog från en kattsamlare där det spårat ur med antalet katter och de kunde inte förmå att ta hand om katterna. 
Blev av Livbojen kastrerad, vaccinerad, chippad och behandlad med stronghold för öronskabb. 
Bor numera med sin matte och katten Lucas som tidigare adopterats från Livbojen.

Newton 
Newton och Nelson blev adopterade till samma hem!
De kom från kattsamlaren med 22 katter som behövde hjälp att hitta nya hem till alla. Vi kastrerade, vaccinerade och chippade killarna innan de fick flytta till nya hem, de fick även behandling mot öronskabb. 
Bor numera med brodern Nelson med nya matte Anneli i Malmköping.

Nelson 
Nelson och Newton blev adopterade till samma hem!
De kom från kattsamlaren med 22 katter som behövde hjälp att hitta nya hem till alla. Vi kastrerade, vaccinerade och chippade killarna innan de fick flytta till nya hem, de fick även behandling mot öronskabb. 
Bor numera med brodern Nelson med nya matte Anneli i Malmköping.

Nacho, Noe och Nalle
Kommer från kattsamlaren med totalt 22 katter, Livbojen räddade alla kissar och de fick nya hem via oss. 
Desssa tre fina kissar bor numera hos Therese som har en gård på landet, kissarna blir innekatter i huset med familjen till en början, nör de är hemmastadda får de börja gå ut på gården men föredrar kissarna att vara kvar inne med familjen så får de välja det själva.
Alla tre blev innan de flyttade kastrerade, vaccinerade, chippade och behandladde med stronghold för öronskabb. 
 

Noak 
Tigrerad och vit kille med prick på nosen, 2-4 år gammal. Var redan kastrerad då han kom till Livbojen, vi ordnade så han blev chippad, vaccinerad samt behandlad med stronghold mot öronskabb. 
Noak är en av de 22 kissar vi omhändertog av kattsamlaren som salmat på sig alldeles för många katter som de inte kunde ta hand om. 
Adopterad av Kersti.

Nari
Hona på 1-3 år.
Gråtigrerad, kommer från gänget med 22 katter som Livbojen omhändertog från en kattsamlare som förlorat kotrollen på sina katter, Länsstyrelsen kontaktade Livbojen i ärendet och vi hjälpte dem komma bort från hemmet och få nya permanenta hem i en bättre miljö. 
Snäll fin hona, lite blyg i början. Är van med andra katter och hund. Innekatt. Livbojen ordnade så hon blev kastrerad, vaccinerad, chippad och behandlad med stronghold mot öronskabb samt att hon fick tandsten borttagen hos veterinären. 
Bor numera med matte Ann-Marie. 

Nova
Hona på 2-4 år.
Svart och vit med mycket vitt i ansiktet, kommer från gänget med 22 katter som Livbojen omhändertog från en kattsamlare som förlorat kotrollen på sina katter, Länsstyrelsen kontaktade Livbojen i ärendet och vi hjälpte dem komma bort från hemmet och få nya permanenta hem i en bättre miljö. 
Snäll fin hona, lite blyg i början. Rumsren, van med andra katter och hund. Innekatt. Vi ordnade så Nova blev kastrerad, vaccinerad, chippad och behandlad med stronghold mor öronskabb. 
Bor numera i Södertälje hos Marie med familj som har en hund och en katt sedan förut. 

Nanna
Fina Nanna, en blåögd söt och snäll honkatt.
Några år gammal, oklrat hur gammal, men ej till åren.
Är en i gänget av de totalt 22 katter som Livbojen hämtade från ägare som ej klarade av att ta hand om kissarna, alla har nu efter kastrering mm fått nya hem.
Nanna hade ej klarat sig länge i fd hemmet då hon kom in till oss med obehandlad livmoderinflammation som var akut samt inflammation i ett öra som det rann var ur. Hon behövde omedelbar hjälp så hon slapp plågas längre i sitt tillstånd, naturligtvis blev hon opererad akut och fick smärtlindring för klådan och mot sin inflammation i örat samt behandling mot öronskabben. I samband med operation av livmoder, även kastrering,vaccination och chip. 
Nanna fick ett hem hos Sara och har anpassat sig bra hos henne, vi har fått en fin hälsning av nya matte! Hon blir ensamkatt här som hon verkligen ville bli, testade med kattkompis men det fungerade ej. 

Nicke
Rödtigre kille, under året. Rödtigrerad och vit.
Hankatt, är busig och gosig vill gärna bo med annan katt.  Kommer från kattsamlaren med totalt 22 katter, ett ärende via Länsstyrelsen, ägarna var oförmögna att han hand om katter så kissarna fick nya hem via Livbojen. 
Blev via Livbojen kastrerad, vaccinerad samt chippad och behandlad med stronghold mot öronskabb. 
Bor numera i Torshälla med sin nya familj!

Norma
Sköldpaddsfärgad hona på 1-3 år, kommer från gänget med 22 katter som Livbojen omhändertog från en kattsamlare som förlorat kotrollen på sina katter, Länsstyrelsen kontaktade Livbojen i ärendet och vi hjälpte dem komma bort från hemmet och få nya permanenta hem i en bättre miljö. 
Snäll fin hona, lite blyg i början. Rumsren, van med andra katter och hund. Innekatt. Vi ordnade så Norma blev kastrerad, vaccinerad, chippad och behandlad med stronghold mor öronskabb. 
Bor numera med katten Renee hos nya husse Kenneth och Christina. 

Renee
Renate är tam men fick inte den uppmärksamhet hon behövde i förra hemmet. 
Veterinären bedömde på undersökningen att hon fått vanliga tänder men är små så veterinären gissar på 5-6 månader gamla. Hon är nu vaccinerad och chippad samt avmaskad. Nya familjen ser till så de får vaccin nr två och blir kastrerade inom 3-4 veckor.
Renate bodde med en kattsamlare med totalt 22 katter och de hade inte förmåga att ta hand om sina katter, de behövde hjälp och Livbojen hjälpte hela gänget att få nya hem. 
Bor numera hos Kenneth och Christina. 

Renate
Renate är tam men fick inte den uppmärksamhet hon behövde i förra hemmet. 
Veterinären bedömde på undersökningen att hon fått vanliga tänder men är små så veterinären gissar på 5-6 månader gamla. Hon är nu vaccinerade och chippad samt avmaskad. Nya familjen ser till så de får vaccin nr två och blir kastrerade inom 3-4 veckor.
Renate bodde med en kattsamlare med totalt 22 katter och de hade inte förmåga att ta hand om sina katter, de behövde hjälp och Livbojen hjälpte hela gänget att få nya hem. 
 

Mamma Greta + fem ungar 
Fina Greta kom med fem bebbar som då var 2,5 veckor gamla och landade i jourhemmet, mamma Greta bodde med totalt 4 andra katter som via oss kommit till nya hem. 
Silver - helt grå hane till ett hem med en annan kisse. 
Till samma hem kattungarna:
Pela - svart-vit hona och Dani en hane som är tigre o vit.
Till samma hem kattungarna:
Finn - grå-vit och Torsten, långhårig kille. 
Mamma Greta blev kastrerad och vacinerad och chippad samt avmaskad och flyttade sedan till Anton, här blir hon innekatt och ensamkatt. 
Alla fem kattungar blev innan flytt dubbelt vaccinerade, chippade och avmaskade. 
 

Gurra och Nemo
Gurra på 8 kg är en stor kille, bodde hos en man med några andra kissar, kunde inte ta hand om dem längre så från södra Sverige kom dessa fina kissar för att söka nya hem via Livbojen. Dalton var redan kastrerad, men vi ordnade chip och vacc och avmaskning på honom.
Nemo kom med sex andra katter från ett ärende via Länsstyrelsen, han blev kastrerad, vaccinerad och chippad samt avmaskad. Killarna längtade ut, Dalton satt och sjöng vid dörren hos jourmatte.
Nu har båda killarna fått flytta till samma hem, hos Malin i Örsundsbro, som förlorat sin sista gårdskatt som var från Livbojen, nu sökte hon två nya killar som ville vara ute mycket, det passade de här grabbarna fint. 
Vi önskar grabbarna lycka till med livet på landet! 

Biscotti (Kotten) och Tiger
Ett mysigt par, trevliga och sociala kissar!
Biscotti är pappa till Tiger och de är tajta och bra kompisar, och vill flytta till samma hem. 
De kan nog anpassa sig som både inne och utekatter. 
Båda två killarna är kastrerade, vaccinerade, chippade och avmaskade. 
Biscotti är född nån gång under 2021, en stor kille som väger 7 kg, sägs vara korsning mellan Main Coon/Sibirisk katt. 
Tiger är född 22/7-2023 och en pratglad och kelig kille.
Kattkillarna bor numera hos Tove i Stockholm, de fortsätter vara innekatter, Tove skrev till oss att katterna har anpassat sig fint i nya hemmet och att de två är helt underbara och hon är väldigt glad att hon adopterade dem. 

Svarta Madame
Fin äldre dam på 15 år.
Hade en slingrig historia bakom sig, först bodde hon hos ett pensionärspar i södra Sverige, kom på villovägar och blev matad i ett område i ca ett år, hon fångades in av Livbojen södra i tron om att hon var helt hemlös.
Fd ägarna ville ej ha sin 15 åriga kisse åter tyvärr, de trodde hon var död. Så Svarta Madame kom till Livbojens jourhem i Strängnäs, därifrån fick hon ett nytt permanent hem hos Kajsa och Tomas i Strängnäs, med deras andra katt Adis som är lika gammal som Madame.
Vi hoppas damerna kommer komma överens.
Madame var redan kastrerad, och tatuerad, vi ordnade som hon blev vaccinerad och avmaskad innan flytt. 
 

Doris
Kom med Maja från södra Sverige, kunde ej bo kvar i hemmet och kom via omvägar till oss för att räddas och kunna få nya hem.
Doris har flyttat till Maggie som tidigare adopterat katt av Livbojen, sonen i familjen har tidigare samlat in pengar till Livbojens katter, vilket vi är väldigt gladda för. Han kommer ev göra en ny insamlig till våra kissar, vi har fått rapporter om att Doris har det väldigt bra i sitt nys hem och hon trivs väldigt bra. 
Innan Doris flyttade blev hon kasterad, vaccinerad, chippad och avmaskad via Livbojen. 

Abbe och Oden
Killarna blev inte helt tama och längtade tillbaks till ett liv i frihet, de har nu fått komma till ett riktigt gårdsliv på en gård i Kjula där de kommer få kryp-in i ladan och sedan kunna röra sig fritt på gården med tiden, efter instängning under några veckor till att börja med för att de skal llära sig vart de bor.
Innan flytt blev de kastrerade, vaccinerad, chippade, avmaskade, behandlade för sina tänder/tandåtgärder. 
 

Bessie
Fin sköldpaddsfärgad hona, kom med Simpen och Mimmi från Länsstyrelsen, de blev omhändertagna då de inte löängre kunde bo kvar hos sin fd ägare.
 Hon har bott i ett hem där hon varit både inne och ute, men hon visar inte något behov av att gå ut i jourhemmet. Hon vill gärna ha en kattkompis i det nya hemmet. Hon är helt rumsren och vaccinerad, chippad samt kastrerad och avmaskad. Hon är helt tam, gosig och mysig tjej. Kan fräsa lite om hon blir rädd men går att hantera hur bra som helst, bära mm.
Bessie har nu fått ett permanet hem hos Marie som har Amelinn (numera Lissie) från Livbojen som adopterades år 2023, vi hoppas allt kommer gå bra mellan katterna. 
 

Mimmi
Kommer med två kattkompisar från Länsstyrelsen i Sörmland, hon blev snabbt trygg i jourhemmet och blev här kasterad, vaccinerad, chippad och avmaskad och har fått flytta till ett nytt hem på Lidingö där hon kommer få det så bra med sin nya familj. 
 

Simpen 
Denna stora grabb (sex kilo!) söker hem. Simpan kom till oss från länsstyrelsen och vi vet tyvärr inte hans ålder. Han är lugn och blyg. Han har bott i ett hem med Bessie och Mimmi innan. Rädd men tam. Han är helt rumsren och vaccinerad, chippad samt kastrerad. Han kommer att sitta och trycka och vilja gömma sig i början men vi är säkra på att han kommer blomma ut
Simpen har fått hem nu, hos Desirée med katten Sia från Libojen, hon har en egen innätad altan som Simpen ochså kommer kunna få vara på,vilket vi tycker låter bra för honom. 

Belinda
Kattflicka på ca 2-3 år. 
Kom till Livbojen från Länsstyrelsen med totalt sex katter från ett omhändertagande. 
Van med hund i hemmet!
Kelig och hanterbar, är van med andra katter men kan även bo som ensamkatt. 
Kastrerad, vaccinerad samt chippad och avmaskad. Rumsren. 
För intresse smsa Sara på nr: 070-3954781 och berätta vad ni heter, vart ni bor och vilket hem ni kan erbjuda henne. 
Bor numera hos Amanda med sambo i Simonstorp, där finns möjligheter att gå ut med tiden.  

Chippen
Hankatt som är kastrerad, vaccinerad och chippad samt avmaskad. 
Kom till Livbojen från Länsstyrelsen med totalt sex katter från ett omhändertagande. 
Bor nu med sin matte Zainab i en lägenhet i Eskilstuna, nya matte har meddelat att Chippen anpassat sig bra i sitt nya hem, han är kelig och mysig och även lekfull. 

Agathon
Hankatt, kastrerad, vaccinerad och chippad.
Supersocial kille, ålder ca 3-4 år. Färg, vit och gråtigrerad. 
Kommer från Länsstyrelsen, kom till Livbojen för att få en andra chans och ett nytt hem. 
Kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Är adopterad av Kati P som bor med sin familj, Agathon har visat sig vara en mycket trevlig familjekisse enligt nya matte och hon berättar att det går jättebra med Agathon i nya hemmet, familjen är väldigt glada. 
 

Bengt
Kille på ca 5-6 år 
Kom till Livbojen från Länsstyrelsen med totalt sex katter från ett omhändertagande. 
Van med hund i hemmet!
Kom till Livbojen från Länsstyrelsen med totalt sex katter från ett omhändertagande. 
Kelig och hanterbar, är van med andra katter men kan även bo som ensamkatt. 
Kastrerad, vaccinerad samt chippad och avmaskad. Rumsren. 

Billy
Kom till Livbojen via Länsstyrelsen, behövde ett nytt hem då deras fd ägare ej kunde ta hand om dem längre.
Billy har fått ett permanent hem med Tomas och hans sambo och deras hund, de bor i Flen. 
Innan Billy flyttade såg vi till att han var kasterad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 

Mopsi och Chippe
Kastrerad bruntigrerad kille ca 4 år, och svart långhårig kille på 5-6 år. 
Båda är kasterade, vaccinerade, chippade och avmaskade. 
Kom till Livbojen via Länsstyrelsen. 
Fick nytt hem tillsammans hos Maria och Curt som bor i en villa mellan Tumbo och Kungsör, de miste sin 18 åriga kisse och önskade ta emot två nya katter, kissarna kommer få gå ut då de är hemmastadda och vara med husse och matte och pyssla i trädgården. 

Mulle Meck
Kolla in blicken på den här goa killen kan man bli sötare?
Mulle Meck är fortfarande lite blyg, men tycker om att bli klappad, då rullar han runt och vill bli kliad på magen. Lite gulligt skelögd.
Han vill bo inne i alla fall till att börja med, vill gärna gå ut med tiden.
Fungerar som ensamkatt men också med andra kissar.
Är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Bor numera med Lina och familj där vi oppas han skall trivas, ville gärna bli ensamkatt utan andra katter i familjen. 

Ronja
Hittad hemlös i södra Sverige, räddad av Livbojen södra, kom sedan till Eskilstuna för att söka nytt hem.
Var en väldigt mysig liten tjej och charmade lätt en adoptör, bor numera hos Anna i Mölnbo.
Innan flytt blev Ronja såklart kasterad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
 

Lucy

Lucy är en nätt och gosig kattflicka, född 2022, med mycket energi och behöver mycket stimulans. Hon behöver bo i ett hus (inte lägenhet) med andra katter och gärna tillgång till utevistelse efter en tid. Hon fungear bra med barn. 
OBS hon vill bo med en hankatt, ej med honkatter vilka hon ej går ihop med. 
Hon är kastrerad, fullt vaccinerad, chippad samt avmaskad. 
Lucy har fått flyttat runt en del pga olyckliga omständigheter, inte för att hon varit problemet i sig.
Nu hoppas vi att hon får stanna hos Mackan, Eleonora och katten Louie för alltid!
 

Molly
.En blåsköldpadds-färgad hona på fyra år 
Kom till Livbojen med Polly och Daldon, levde som inne och utekatt hos gubben men han kunde inte ha kvar sina katter därför kom de till oss på LIvbojen för att få nya hem.. Går bra ihop med andra katter. Är i början lite blyg men ger du henne lite tid är hon hur mysig och gosig som helst, spinner och helar och myser! 
Kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Bor numera hos nya husse som heter Jonas, vi hoppas allt skall gå bra med söta Molly. 

Balder
Katt som fångats in ute, visade sig vara tam och social. Blev via Livbojen kastrerad, vaccinerad och chippad.
Vi tror han är en medelålders till lite äldre kille. 
Är mycket gosig av sig, kommer fram och hälsar, spinner och vill bli killad på magen. Bra familjekatt, orädd av sig i sättet. 
Åtgärder: Har blivit kastrerad, vaccinerad, chippad, avmaskad, samt fått dra ut några skadade tänder, och har opererat ett bråck på magen. Blev helt återställd, men har nog levt många år utan omvårdnad och lidit en hel del, den tiden är nu slut!
Vill bo som ensamkat utan andra kissar i hemmet. 
Bor numera hos Karin Björkman, Balder som är en väldigt gosig kille kommer få mycket kärlek med sin nya familj!

Tor
Snäll och fin yngre kattkille som tidigare bott med några andra katter, och går bra ihop med andra katter (honor).
Kom till Livbojen då fd ägaren inte längre klarade av att ha sina katter kvar. 
Han har varit innekatt hela tiden och kom till Livbojen pga allergi hos ägaren.
Har blivit kastrerad, vaccinerad, chippad samt vaccinerad och avmaskad via Livbojen. Är helt rumsren. 
Bor numera hos sin nya ägare i Åkers Styckerbruk, där vi hoppas han kommer att trivas bra!

Jama
Huskatt som är blandad med Bengalkatt.
Bodde hos en tjej som inte kunde ha henne kvar då hon var för dominant med hennes katter, kom till en annan tjej som inte heller kunde ha henne kvar och hämnade hos Livbojen.
Fick sedan via Livbojen ett permanent hem med Amanda och familj. Här blir hon ensamkatt utan andra katter.
Hon var redan kastrerad, samt chippad, men oregistrerad. Vi ordnade vaccination och avmaskning.
 

Freja
En tjej på 2 år som tidigare varit utekatt med kompisen Misan. 
Katterna kom från södra Sverige och kunde inte bo kvar hos sin tidigare ägare. 
Är tam och social men i början är hon blyg mot nya personer. 
Drog ut en skadad hörntand hos veterinären, Livbojen stod för kostnaden. 
Blev via Livbojens omsorg kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad.
Gillade inte andra katter i jourhemmet så fick ett hem som ensamkatt, vilket hon verkligen ville själv. 
Har blivit adopterad av Marianne, hon har skickat bilder på Freja och hon har blivit så trygg och gosig med familjen, de är väldigt nöjda med sin nya kisse. 

Misan
En chamig hona runt 5 år gammal, har varit inne och utekatt förut med Freja.
Katterna kom från södra Sverige och kunde inte bo kvar hos sin tidigare ägare. 
Mycket social kisse, gillar att bli klappad, få uppmärksamhet och mysa.
Drog ut en skadad hörntand hos veterinären, Livbojen stod för kostnaden. 
Blev via Livbojen kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad.
Har nu fått landa i sitt nya hem, där hon visade sig att stortrivas!. 

Maja
Bruntigrerad hona, ålder oklar men runt meddelålder tror vi. Mycket mysig och social, vill vara med på allt, från att sova i sängen och gå efter i hemmet. Är orädd av sig. Är just nu innkatt och det fungerar bra, går bra ihop med andra katter. Är rumsren.
Är kastrerad, vaccinerad och chippad, leveransklar. 
Bor numera hos Gunilla C. i en lägenhet i Eskilstuna, Gunilla är pensionär och har nyligen förlorat sin kisse och önskade en ny fin kamrat, nu fick hon Maja som verkar ha anpassat sig jättefint i sitt nya hem. 

Lucifer kom till Livbojen då han hittats i södra Sverige och hamnade på ett kattpensionat utan plan. Där satt han och pensionatet hörde av sig till Livbojen för att hjälpa honom få ett eget hem.
Lucifer visade sig vara en kastrerad hane med mycket gos i kroppen, vi ordnade så han blev vaccinerad, chippad samt avmaskad.
Vi vet ej ålder på Lucifer men tror han är en något äldre kisse. 
Han charmade sedan Marcus H. som adopterade honom. 
Vi hoppas Lucifer kommer trivas bra med sin nya femilj!
 

Nanna och Idun
Katthonor som fångades in i ett bostadsområde i Årby i Eskilstuna, där det födits kattungar under förra året och en person matat hemlösa katter under en tid. Oklart hur många eller vilka som fanns på platsen, de levde i en ogästvänlig miljö med många faror såsom trafik och kyla mm som hotade deras liv.
In fångades bla Nanna och Idun som visade sig vara förvildade katthonor som under oklar tid hade levt och matats i området.
Tjejerna är numera kastrerade, vaccinerade och chippade, de blev aldrig tama innekatter utan bor numer som stallkatter hos Cornelia och Åsa osm har ett stall där vi hoppas tjejerja skall finna trygghet och även kunna få sin frihet så de får springa som de vill på stora marker men med mat och imsorg av sina ägare. 

Lorenzo
Hittades som hemlös utomhus, men har säkert haft ett hem någon gång i tiden, då han börjat återupptäcka hur mysigt det är att vara inne med människor. Han vill bli klappad och kliad, och njuter av det.  Är en stor charmig kille på 3-4 år, har en gullig vit liten svanstipp.
Blev via Livbojen kastrerad o vaccinerad o chippad o avmaskad.
Bor numera med Oskar och sambo. 

Aska
En blyg men klappbar och snäll hona på ca 10 månader. 
Kommer från en kvinna i södra Sverige som inte kunde ta hand om henne längre. 
Vill bo med en snäll och tam kattkompis som hon kan få leka med och vara trygg hos. Kommer utvecklas fint med trygghet tid och sällskap. 
Är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad, helt rumsren. 
Bor numera hos Therese med sambo i Västerås, där hon får en 10 årig  lekfull kattkompis vid namn Figaro, vi hoppas de två kommer bli goda vänner. 

Dolly och Viktor
Två söta kissar, mamma Dolly (längst bort) född 2021 och hennes unge och Viktor, född juni 2023. Försiktigt klapptama om man är lugn med dom. Vana att vara både inne och ute. Kastrerade, vaccinerade, chippade och avmaskade.
De två kissarna samt Vega hämtades hos en äldre dam som bodde på landet och inte kunde ta hand om sina katter längre.
Katterna bor nu hos Max S. med sambo på landet i en villa. 

Vega 
Vega, en söt tjej på 9 månader, lite blyg och tveksam vid klappar men tycker det är roligt att leka med kattvippor och bollar. Behöver en kattkompis, går bra med andra katter. Kastrerad, vaccinerad, avmaskad, chippad.
Är rumsren och leverans klar. Finns i jourhem i björsund Strängnäs.
Vega kom med mamma Dolly och syskonet? Viktor, Livbojen hämtade de tre efter et larm från en släkting om att kattägaren, en gammal dam, inte längre kunde ta hand om kissarna längre.
Vega bor numera med Mona som sedan tidigare har en katt från Livbojen.

Jessie
En social och trevlig katthona som vill vara ensamkatt, hon har visat att hon inte gillar andra katter. 
Jessie blev kvarlämnad o övergiven när en gård såldes, köparen till stället ville inte ha katt. Jessie bodde i ett dragigt uthus utan dörr. I somras sågs Jessie med en kattunge, som senare hittades död. En snäll granne gav henne mat, bolåda  och larmade oss. Jessie trivs som ensamkatt och är väldigt kelig o gosig.
Jessie blev via livbojen kastrerad, vaccinerad och chippad, hon fick bo som ensamkatt som hon ville. 
Jessie bor numera i Köping hos Maarit med familj. 

Julius, numera Kalle
Katthane som hittats ute i vinsterkylan, ingen har hört av sig på de efterlysningr som gjorts.
Han har blivit vaccinerad och chippad samt avmaskad av oss.
Trivs som innekatt, är lugn av sig, vill vara med andra katter men inte med barn.
Bor numera med Eric och Linda som har två honkatter sedan förut, de har skickat sms med uppdatering om att det går jättebra med honom och att han fått byta namn till Kalle. 
 

Mini
Upphittad i södra Sverige där hon var hemlös, blev matad av en kvinna under en tid och fick därefter komma till akutjourhem hos Livbojen södra, därefter till Eskilstuna i jourhem.
Mini har stabiliserat sin vikt och blir nu kastrerad, vaccinerad och chippad samt avmaskad. Hon är en äldre katt, kanske mellan 5-10 år. 
Mini har flyttat till sitt hem i Sthlm där hon får bo med andra katter samt en hund, vi hoppas det hela kommer gå bra, Mini är väldigt lugn mysig och stabil i sitt psyke så vi har goda förhoppningar om det. 

Daisy
Kattmamma till fem underbara kattungar som flyttat hemifrån och börjat livet på egen tass.
Daisy blev kastrerad, vaccinerad och chippad efter att ungarna flyttat. 
Daisy är en social, trevlig och snäll stor honkatt med raserna Manie Coon och Norsk Skogkatt i sig, därav en ganska stor hona som kommer kräva lite pälsvård.
Är helt rumsren. Är inte så förtjust i andra katter så hon önskar hem som ensamkatt där hon får husera ensam och få all uppmärksamhet av en människa.
Det får hon nu när hon flyttat till Robin W. som adopterat henne, han bor i en lägenhet i Eskilstuna och det var kärlek redan vid första ögonkastet mellan husse och katt!
 

Fluff och Jayne, numera Pepsi och Zoey
Två kattungar från kattmamma Daisy, syskon är Charly, Loppan och Sötis.
Kom från ett hem där personen inte längre kunde förmå att ta hand om sina katter. 
Bor numera med Linda J och familj. Vi har fått uppdatering att kisaarna mår bra och leker och har det fint i sitt nya hem. 
De blev fullt vaccinerade, chippade och avmaskade. 
 

Charly och Loppan
Två kattungar från kattmamma Daisy.
Kom från ett hem där personen inte längre kunde förmå att ta hand om sina katter. 
Bor numera hos Sara med familj, dde bor i ett hus på landet och ev kommer katterna kunna vara ute då de är stora och kastrerade. 
De blev fullt vaccinerade, chippade och avmaskade. 

Trollet
En kattunge från mamma Daisy.
Kom från ett hem där personen inte längre kunde förmå att ta hand om sina katter. 
Fick stanna i jourhemmet hos Elin med familj och tre st hankatter som redan bor där sedan förut. Hon blev fullt vaccinerad, chippad och avmaskad. 

Molly
Född den 11e juli 2022, kom till Livbojen då hon inte längre kunde tas omhand i den familj hon växt upp i.
Är van med andra katter, är en snäll, mjuk och mysig katt men lite avvaktande i början, lite försiktigt sätt. Inget för en barnfamilj.
Helt rumsren, kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad. 
Bor numera hos Annelie och Per med katten Maximus, de bor i ett lugnt villaområde och kan med tiden erbjuda en fin utomhus miljö för Molly om hon önskar gå ut. 

Pixie och Pontus
Söker hem tillsammans. Som ni ser på bilderna älskar de varandra och går gärna tillsammans som parhäster och slingrar svansarna kring varandra!
Pixie är mer framåt och drar med sig Pontus som är mera blyg i sättet.
Vi tror de är syskon och ca 2-3 år gamla. Innekatter och är helt rumsrena.
Innan de flyttade blev de kastrerade, dubbelt vaccinerade, samt chippade och avmaskade. 
Kissarna bor numera hos Daniel W i en villa i Kungsör, där de kommer få mycket kärlek och uppmärksamhet av nya husse och få stora ytor att röra sig på. 

Puma
Svart fin honkatt. Puma fick flytta en gång, kom sedan åter till Livbojen då hon inte kom överens med den andra kissen i nya hemmet (som också kom från Livbojen men från ett annat ställe från början). 
Super gosig och social, gillar andra katter, ca två år, kom med ett gäng från Skåne, vill nog inte vara ensamkatt, bästa kompis med Pixie och Pontus i jourhemmet.
Kastrerad, chippad, vaccinerad o avmaskad. Söker permanet hem, smsa 
Puma bor numera med Malin och familj i en villa i Skogstorp. 

Grålle, numera Atlas
Stålgrå/blå hankatt med en vit prick på bröstet.
Lämnades kvar vid ett hus då ägarna flyttade iväg, katterna Godis och Tom hittades lite tidigare och de var från samma ställe.
Grålle är en hane på ca 2 år eller något mera. Han gillar andra katter, är snäll och inte dominant i sättet.
Han älskar att vara ute och även inne. Det optimala för honom vore att bo på landet, vi tror han är van med hund också. Grålle går gärna in och ut som han vill. Han är mycket mysig, social och tillgiven.
Han blev via Livbojen kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad.
Bor numera hos Caroline och familj samt katten Max. Vi hoppas de två kommer bli goda kattvänner. 
 

Lollo
Kattmamma till Zeus, Vilda och Daisy, kattungarna har nu flyttat och Lollo flyttade till sitt egna hem. 
Lollo gillar inte andra katter så mycket, vill helst bo som ensamkatt. Är innekatt nu och det går bra. Gosig, social och snäll. Är helt rumsren.
Är kasterad, vaccinerad, chippad samt avmaskad. 
Lollo bor numera hos en kvinna i Nyköping, som är rörelsehindrad så Livbojen åkte dit och lämnade henne och det blev kärlek från första ögonkastet, nu har Lollo sin matte och matte har en fin vän i Lollo!
 

Zeus
Zeus, Vilda och Daisy var kattungar till mamma Lollo som vi räddade från ett hem i södra Sverige, Livbojen södra hämtade hela kattfamiljen som var i nöd. Zeus fick hem i Ronneby, medans Vilda och Daisy kom till nya hem i Eskilstuna med omnejd.
Innan flytt blev alla tre ungar vaccinerade, chippade och avmaskade. 
Den söta lilla killen Zeus har nu landat hemma hos familjen Gerhardsson/Nilsson i Karlskrona, och familjen har sedan tidigare en kisse till. 

Vilda
Zeus, Vilda och Daisy var kattungar till mamma Lollo som vi räddade från ett hem i södra Sverige, Livbojen södra hämtade hela kattfamiljen som var i nöd. Zeus fick hem i Ronneby, medans Vilda och Daisy kom till nya hem i Eskilstuna med omnejd.
Innan flytt blev alla tre ungar vaccinerade, chippade och avmaskade. 
Bor numera med Camilla med familj i lantligt läge ute i Tumbo och får här tre st kattkompisar. 

Daisy
Zeus, Vilda och Daisy var kattungar till mamma Lollo som vi räddade från ett hem i södra Sverige, Livbojen södra hämtade hela kattfamiljen som var i nöd. Zeus fick hem i Ronneby, medans Vilda och Daisy kom till nya hem i Eskilstuna med omnejd.
Innan flytt blev alla tre ungar vaccinerade, chippade och avmaskade. 
Daisy bor numera med matte Reema och nya kattvännen Dogge, en röd kattunge från Livbojen som numera bor hos Reema då katten Kajsa ej accepterade Dogge.
Vi hoppas kattungarna blir bästa bus- och busvänner. 

Piff o Puff
Två kattungar som hade blivit utkastade av sin ägare i minusgrader och massa snö i Årby i Eskilstuna. De fick komma till Livbojen, blev här chippade och vaccinerade ggr 2 samt avmaskade och har fått ett hem tillsammans. De två killarna fick namnet Piff och Puff med tanke på juletider. I början var de väldigt rädda men jourmatte gjorde ett bra jobb med dem.

Maserati och Moses
Maserati är (förhoppningsvis) sista eftersläntar katten från ett projekt i Näshulta som vi sommaren 2023 rodde i land med ca 50 katter på en bondgård.
Moses hittades ute, han blev matad en tid innan han fångades i vår fälla.
De sattes i samma jourhem och kom bra överens, båda blev kastrerade, funnt vaccinerade, chippade och avmaskade. De fick vänta ett tag på sitt hem men nu bor de äntligen tillsammans på en gård i Haninge där de kan leva sitt liv i frihet och areta som musjägare på gården.
Katterna får en jättefin gård att bo på tillsammans och vi hoppas det kommer passa dem fint. 

Mia/Skorpan
Sköldpaddsfärgad hona, ålder oklart men några år. 
Katthona som fångades in i en lada med ca 50 katter i somras, hon uppfostrade sina fyra fina kattungar som sedan tidigare har flyttat till nya hem.
Nu är det dags för söta Skorpan att söka nytt hem på egen tass.
Hon är en gosig tjej som gillar andra katter, hon accepterar hund. Hon är rädd av sig till en början och är inte så lätt att hantera/lyfta men kelig och spinner mycket.
Är kastrerad, dubbelt vaccinerad samt chippad.
Tog bort tandsten den 10e jan 2024, vilket Livbojen bekostade. 
Adopterad av Nicola G.  
 

Gina
Färg: Bruntabby
Kom med totalt 12 katter från en av Länsstyrelsens uppstallningsplatser i södra Sverige. Räddad från att avlivas av Länsstyrelsen då G-gänget inte fick hem efter 7 dagar. Vi tog in alla och räddade deras liv. 
Kastrerad, vaccinerad, chippad, avmaskad och behandlad med stronghold. 
Har nu flyttat till Ann som sedan tidigare har en äldre hona från Livbojen, hon räddade även en väldigt gammal kille vid namn Pollux som tyvärr gick bort efter en kortare tid. 

Gry
Kom med G-gänget, 12 st katter från en uppstallningsplats i södra Sverige och de skulle avlivas då de inte fått hem inom sju dagar. Gänget räddades och kom till Livbojen. 
Gry har nu flyttat in till Gro och Melker med katten Magnus som är en bengal som adopterats via Livbojen. Vi har fått film och lilla Gry blev hemmastadd med familjen direkt hon kom hem till dem. 
Innan flytt blev hon fullt vaccinerad, chippad, avmaskad och behandlad med ströngholv. 

Gnista
Kom med G-gänget, 12 st katter från en uppstallningsplats i södra Sverige och de skulle avlivas då de inte fått hem inom sju dagar. Gänget räddades och kom till Livbojen. 
Är fullt vaccinerad, chippad, avmaskad och behandlad med stronghold mot öronskabb.
Adopterad av Elsa J som har flera kissar från Livbojen sedan tidigare, bla katten Svante. 

Göte
Kom med totalt 12 katter från en av uppstallningsplatserna i södra Sverige, där katterna blott hade 7 dagar på sig att finna nya hem. Det misslyckades och de skulle avlivas. Men Livbojen räddade allesammans. 
Han hade ögoninfektion som behandlades.
Han blev vaccinerad och chippad samt avmaskad och behandlad med stronghold mot öronskadd.
Göte fångade jourhemmets hjärta, och den vuxan katten Lovis från Livbojen som redan bor där.
Göte bor numera permanet med Kattis och hennes famlj. 

Greta, numera Maja
Från en uppställningsplats i södra Sverige kom totalt 12 st katter som fick sju dagar på sig att hitta hem, annars skulle de avlivas. De fick inget hem men då fick alla komma till oss för att få nya hem.
Kastrerad, vaccinerad, chippad, avmaskad och behandlad med stronghold. 
Har blivit adopterad av Pia som nyligen mist sin kisse Micro som var adopterad via Livbojen. 

Geisha och Grace
Tjejerna kommer från en uppställningsplats i södra Sverige kom totalt 12 st katter som fick sju dagar på sig att hitta hem, annars skulle de avlivas. De fick inget hem men då fick alla komma till oss för att få nya hem.
De blev via Livbojen kastrerade, vaccinerade, chippade och avamaskade. De fick flytta till samma hem. 
Kissarna är jättebra kompisar berättar nya matte Ronja, som här har fotat dem då de delar en måltid tillsammans. 
 

Gurra och Gordon
Killarna kommer från en uppställningsplats i södra Sverige kom totalt 12 st katter som fick sju dagar på sig att hitta hem, annars skulle de avlivas. De fick inget hem men då fick alla komma till oss för att få nya hem.
Dessa två killar kastrerades, vaccinerades och chippades samt behandlades med stronghold och avmaskning innan de fick nya hem. 
Adopterade av Per-Arne med sambo.

Gaston
Kom med totalt 12 katter från en av Länsstyrelsens uppstallningsplatser i södra Sverige. Räddad från att avlivas av Länsstyrelsen då G-gänget inte fick hem efter 7 dagar. Vi tog in alla och räddade deras liv. 
Kelig men något blyg av sig, ser ut att ha någon raskatt i sig men en liknande "smokefärg" i pälsen, lite semilånghårig. Går bra ihop med de andra G-katterna. 
Är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och behandlad med stronghold för öronskabb. Veterinären tror han är lite äldre, över fem år. 
Numera bor Gaston med matte Margareta i Örsta som har några andra kissar som han kommer att få som sällskap. Margareta har hört av sig och meddelat att Gaston mår bättre och bättre och börjat lita på matte mer och mer, han trivs och matte trivs med honom!

Gisele och Gloria
Från en uppställningsplats i södra Sverige kom totalt 12 st katter som fick sju dagar på sig att hitta hem, annars skulle de avlivas. De fick inget hem men då fick alla komma till oss för att få nya hem.
Dessa två tjejer kastrerades, vaccinerades och chippades samt behandlades med stronghold och avmaskning innan de fick nya hem. 
Adopterade av Alfred med sambo.

Astor och Aurora
Kom till Livbojen i mamma Lovis mage, hon bar på dem och deras fyra syskon Atlas, Alfons, Amour och Athena.
Mamma Lovis hittades utomhus under hösten 2023 irrandes runt vid ett hus ute på landet där ingen syntes till, några svampplockare tog in hela familjen, vilket var tur för sedan kom det fram att katterna inte fick vara inomhus och bara fick mat någon gång per dag och katterna for runt vind för våg.
Alla kom i säkerhet och kattungarna Astor och Aurora fick som sina syskon flytta två och två tillsamma hem. 
Innan de flyttade blev de vaccinerade, chippade och avmaskade. 
Har flyttat permanet till Caroline med familj som sedan tidigare har en katt i familjen. 

Atlas och Alfons
Kom till Livbojen i mamma Lovis mage, Lovis kom in till Livbojen med sina stora ungar och var redan dräktig igen. Hon och de stora ungarna upptäcktes i skogen av svampplockare som tog med sig katterna hem och så blev de med i Livbojen. Katterna hade inte fått tillsyn och de vistades utomhus och det var väldigt farligt för hela kattfamiljen. 
Kattungarna blev vaccinerade, chippade och avmaskade innan de fick flytta till sitt nya hem. 
Adopterade av Malin. 

Amour och Athena
Kom till Livbojen i mamma Lovis mage, Lovis kom in till Livbojen med sina stora ungar och var redan dräktig igen. Hon och de stora ungarna upptäcktes i skogen av svampplockare som tog med sig katterna hem och så blev de med i Livbojen. Katterna hade inte fått tillsyn och de vistades utomhus och det var väldigt farligt för hela kattfamiljen. 
Kattungarna blev vaccinerade, chippade och avmaskade innan de fick flytta till sitt nya hem. 
Adopterade av Katarina och Robert. 

Sotis
Först ut att få nytt hem år 2024 är svarta killen Sotis. Han upptäcktes då han gick omkring och verkade hemlös eller bortsprungen, vi fångade in honom och det visade sig att han hade en ägare men han trivdes ej där och de trodde att han flyttat till grannen, så var det inte och Sotis hade rymt pga han inte gillade nya hunden eller de andra katterna. 
Sotis fick komma till Livbojen för omplacering, och via oss fick ha ett nytt hem där han verkar trivas fint. 
Han är föd 2021 och är kastrerad och chippad samt avmaskad.