Våra vuxna katter som behöver hem


När en vuxen katt bokas är det max en vecka den kan sitta kvar i jourhemmet innan den hämtas.
Detta pga lång kö med hemlösa katter till vår verksamhet, och stora kostnader för Livbojen, då katter som redan är bokade sitter kvar i jourhemmen.

Iris 
Är en liten, trevlig, nyfiken kisse men när hon kom var hon sjuk och fick behandling med penicelin och tillfrisknande. Efter en kamp är hon äntligen frisk och det enda som syns är att hennes ena öga är lite svagt  grumligt fortfarande. Detta påverkar inte hennes livs kvalitet och energi nivå! Hon visar verkligen livsglädje!
Hon söker ett hem där finns gärna någon annan säker och trevlig katt samt rätt lugna omständigheter utan mycket rörelse och ljud. Iris är van vid människor men litar inte 100 på dem. Om du är färdig att ge henne tid, tålamod, uppmärksamhet och mycket kärlek då ni skulle passa ihop.
Är kastrerad, vaccinerad och chippad. Är helt rumsren. 
För intresse smsa Eva på 076-9316141.
Adoptionskostnad är 1200 kr. 

Kaja
Bruntigre o vit, fin liten tjej. 
Hon är en ung katt, uppskattningsvis ca 1 år. Kastrerad, vaccinerad och chippad. Kom till oss som mycket osäker katt men är inte agressiv mot människor eller andra djur. Helt frisk. Kaja fortfarande är i socialiserings processen, men kan lika väl kan fortsätta den i sitt förevigt hem. Är blyg och skygg, gömmer sig under olika möbler. Trots att hon ibland kan fräsa det går att klappa henne. Är helt rumsren i jourhemmet.
För intresse smsa Eva på 076-9316141.
Adoptionskostnad är 1200 kr. 


Vi har alltid katter som är i behov av att leva ett fritt liv som stallkatter eller liknande. Här ser ni stallkatten Bettan som lever ett härligt kattliv. 
 

Vi letar hem i stall och lador till katter med frihetsbehov